Cevap: "Artık büyükler düşünsün"
rıza hoca yüreklere su serpmiş geçen yılki hadiselere takımın taraftarın psikolojisine bakarsak yinede iyi sezon geçirdik ilk 4 e girmemek içten bile değildi hakem hataları basit hatalar engelledi ben sezon bitince çok kaliteli bir kaleci çok iyi stoper eneramo kalırsa yanına iyi bir hızlı golcü iyi bir orta saha alınırsa sivassporumuzun daha üst sıralara oynıyacağına inanıyordum eneramo gitti yeri henüz dolmadı geçen sezon kovduğumuz borcanı geri getirdik [bana göre kötü kaleci değil] ortasahaya atıfı aldık göreceğiz stopere kimse alınmadı hızlı forvet dedik onuda alamadık pedriel abdulkadir tek forvet golcüleri değil bunlar ceza sahasında etkili karambol golcüleri alınacak forvet mutlaka eneramo kalitesinde olmalı hatta ondandaha iyi güçlü olmalı defans aynı kaldı hızlı teknik stopere ihtiyacımız var yoksa yine yenildikten sonra rıza hocanın çok basit hatalardan gollar yedik önümüze bakacağız sözlerine şimdiden alışmak lazım ben ne olursa olsun iyi birtakım olduğumuza inanıyorum belki ilk 4 zor ancak ilk 8 içine gireceğimize inanıyorum yine çok gol yiyeceğimize karşılığını atamazsak işte ozaman sorun yaşıyabileceğimize inanıyorum onedenle alınacak forvet çok önemli
|