Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Michael Eneramo
Alt 31.07.2012, 22:53   #319
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Michael Eneramo

Ben bu konuda bazı araştırmalar yaptım...Bilhassa Nijerya siteleri Enaramo nun eski takımı olan Tunus'un Esperance takımına gittiğini ve bu takımla 2 yıllık anlaştığını söylüyorlar..Bu sitelerden 1 tanesi all nigeria soccer adlı site..Ayrıca Esperance nin taraftar sitesinin forum bölümünde de bu konuda haberler okudum...Onlarda Enaramo nun anlaştığını söylüyorlar..Ama yine de kesin konuşmamak lazım ;çünkü bu konuda henüz resmi bir açıklama yok...Keşke Enaramo en azından 1 yıl daha bizde kalsa çok iyi olurdu..En azından seneye gitse de bu yıl onun yerine araştırma yapılıp yerini dolduracak bir oyuncu bulunabilir...Geçen yıl Eneramo hakkında kötü söz söyleyen bu sitedeki çok bilmişler neredeler;gördünüz mü o olmayınca maçlarda alınan sonuçları;Eğer yerini dolduracak bir transfer yapılmazsa Allah muhafaza bu takım en iyi ihtimalle orta sıraları zorlar...Geçen yıl 15 tane 3 puanlık gol atıp bir çok da asist yapan;rakip defanstan 2 tane oyuncunun tuttuğu,pres yapan bir GLADYATÖR bulun da görelim...Umarım Sivasspor Çad lı oyuncuyla veya en az onun kadar kaliteli bir santraforla anlaşır..Anlaşamazsa sivasspor bu kara günlerin şimdiden habercisidir arkadaşalar..Umarım yönetim paraya kıyıp istenen oyuncuları alır...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...