Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BIRSEYLERIN DEGISME ZAMANI GELMEDIMI
Alt 03.08.2012, 00:11   #8
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BIRSEYLERIN DEGISME ZAMANI GELMEDIMI

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor süperlige çıktığında yönetim yoktu kayyuma kalmıştı saolsun bu yönetim sahip çıktı bi amaçları vardı heyecanları vardı en büyük idealim sivasa chelseyi getirmek demişti başkan chelse olmasada anderleti shktar donexsi bragayı sivasa getirdi 2 yıl şampiyonluk heyecanı yasattılar 4 yılda kümede zor kaldık sivassporda öyle mualif yönetim yok başkan ben bırakıyorum kardeşim ne haliniz varsa görün dese ALLAHın kulu bu takıma sahip çıkmaz busefer transferdende vazgeçer yönetim ararız gördüğüm şu özellikle şampiyonluğu kaçırıp bülent uygun takımı daıttıktan sonra yönetim heyecanını şevkini kaybetmiş yanlış üstne yanlış yapıyorlar taraftarın gerek transferlerle gerek stadyumla ilgili şikayetlerini duymuyor görmüyorlar enson fb yalakalığıyla sivassporumuzun adını şikeye bulaştırması tuz biber olmuştur bi kandeğişikliğine ihtiyaç var da dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmakda var henüz öyle babayiğit aday olacak yeni paralı güçlü yönetim yok sadece taraftara kulak verecekler hepsi bu çokmu zor keselerinden ne çıkıyor
cok dogru soylemıssın bu yonetım gıtse sıvasspora sahıp cıkacak adam bulamayız cok vahım durumdayız mecnun otyakmazın agzına bakıyoruz bırakırsa klubun hali perişan ama bu haliyle de devam ederse kluptekı heyecan gıt gıde azalacak cunku şuanda yonetımde heyecan kalmamıs gorunen bu malesef