Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Sezon Öncesi...
Alt 03.08.2012, 13:21   #3
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yeni Sezon Öncesi...

Harflerden çıkardığım sonuç yanlış da olsa Size Ramazan ŞAHİN bey diye hitap ediyorum,Yanılıyorsamda hoşgörün artık,

Değerlendirmeleriniz yerinde ve mantıklı buna katılmamak elde değil,lakin
taraftarında haklı olduğu konular var,

Ben şahsen İyi transferin her zaman pahalı transfer olduğuna inanmıyorum, geçmiş yıllarda Balili,Herve Tum vs gibi örnekler çoğaltılabilir, yeterki aramasını ,takibini iyi yapabilelim, afrika'da ve hatta avrupa'da futbola aç ancak ellerinden tutulmamış çok genç yetenekler var ucuza mal edilebilecek,basından takip ettiğimiz kadar büyük takımların çok ucuza malettiği ve sonra milyon avrolara sattığı hikayeleri okuyoruz.

bu tip oyuncuları araştırmakta fayda var hem uzun yıllar faydalanabilirsin hemde satarken kar edersin , peki biz ne yapıyoruz o yılı kurtarabilmek için
zaman zaman yaşı 30 u aşmış ve bir veya en fazla sezon faydalandıktan sonra bonsevvisi elinde serbest bırakmak zorunda kalıyoruz.

Transfer edilenlerle ilgili düşüncelerime gelince Atıf,Şaban,Abdülkadir yararlanacağımız oyuncular yararlı transferler, Doğa,Erhan bence vasat transferler buna kadromuzdaki Mehmet Nas ve Uğur'u da ilave edersen ben vasatın üstünde bir performans sağlayacaklarından umutlu değilim dilerim yanılırım.

Omotoyossi ve N'douassel in transferleri sanıyorum gerçekleşmedi özellikle N'douassel in transferi olursa çok yararlanacağımız ve zamanı gelince de kar ederek satabileceğimiz genç bir transfer,

Gerçekleşmediği fikrime nereden varıyorum Trabzonspor adına açıklama yapan Giray Bulak ın ''Sivasspor bizden Vittek'i istedi'' ifadesinden .
Eğer yukardaki transferler gerçekleşseydi vittek i istemeye gerek kalmazdı diye düşünüyorum .gerçi vittek i alsak bile vasatın üstünde bir performans elde edeceğimiz kanaatinde değilim.

Taratftar konusunda ise size %100 katılıyorum.

Sevgilerimle,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 35gürün58'a Teşekkür Ediyor...