03.08.2012, 16:03
|
|
Tecrübeli Yiğido
312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Aslında Sivasspor'umuz Menfaati Söz Konusu
Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı
çok doğru bir tespit. ben formda konu açamıyorum. siz açmışsınız bir iki satırda ben yazayım. şimdi ulusal basın ve özellikle ligtv kulüplerle ilgili haberleri resmi siteden alıyorlar. ama bizim resmi web sitemizin durumu içler acısı. gerçekten de bu çok zor değil bu ama ne hikmetse kimsenin umurunda değil. artık eskisi gibi de değil web sitesi yönetmek. çok basit. devamlı kulüple seyahat eden birisi bile yapabilir. yeter ki yazı yazabilsin.
birde ben sivas yerel basınına bir iki cümle yazmak istiyorum. arkadaş bu kadar zor mu şehirde olan haberi yayınlamak. zaten gazetede basmak için bilgisayarda diziyorsunuz onu kes yapıştır kopyala yapıp sitenize koymak çok mu zor. illa gazetede yayınlandıktan sonra mı yayınlayacaksınız. hangi kafa bu.. ulusal medya haber atlamamak için neler yapıyor görmüyor musunuz?
bir sözümde sivaslılara, arada başka ilerin mahalli basınını takip ediyorum adamların gazete, haber, spor siteleri güzel. ve en azından haberlere yorum yapabilen yazı yazabilen takipçileri var. arkadaşlar bu kadar zor mu yazı yazmak haber yorumlamak eleştiri yada onay yazmak. yazın ki sivas medyası zorla da olsa sayfalarını günceller belki. internetin gücünü anlar.
bir de siteyi takip eden arkadaşlara sözüm var ulusal medyada sivas haberlerine neden yorum yazmıyorsunuz. özellikle ligtv de neden yoksunuz. arkadaşlar kaç defa yazdım bakın şu an lig tv de sivasspor yurda döndü diye haber var 4 yorum yazılmış 2 tanesi rakip taraftarın dalga geçmesi. lütfen ama lütfen iki satır yazın. en azından sitelere üye olup şehir belirtin. taraftarı olduğunuz kulübü belirtin ki.... işte öyle... adamlar sivaslıların gücünü görsün.
|
Evet kesinlikle katılıyorum ligtv ve benzeri siteleride üye olmalıyız küçük düşürmeye çalışan çook.
|