Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Aslında Sivasspor'umuz Menfaati Söz Konusu
Alt 03.08.2012, 19:01   #8
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Aslında Sivasspor'umuz Menfaati Söz Konusu

Aslında bu konuda yazılabilecek binlerce cümle var...Ve bu binlerce cümle de çok hoşumuza gidecek cümleler değil...Biliyorumki bunları yazmaya başladığımız zaman tepkide alacağız..Tepkilerle ilgili sorunum yokta ben sondan başa doğru gitmek istiyorum...Bu konuda bence yegane çözüm tek çıkış yolu taraftar ve bu taraftarın Sivasspora sahip çıkması tribünlerde acilen bir oluşum başlaması ve bu oluşumun organize bir hal alıp daim olmasıdır...Sivasta Sivasspor bir marka olmalıdır..Her zaman yazdığımız Sivastaki istanbul takımlarının etkisi baskısı bitmeli ortadan kalkmalıdır...Bu çok zor değil bunu yapacak kişilerde Sivaslı kardeşlerimizin kendileridir..Bahsettiğimiz tribün oluşumu taraftar kitlesi ortaya çıktığında her şey çözülüyor zaten...Olmayan web siteleri storeler yönetimin taraftara bakış açısı altını çizerek söylüyorum otamatikman çözülecektir...Bir çok kardeşim takımın doğru dürüst basın sözcüsünün olmadığını basit bir formayı bile alabilecek yerlerin bulunmadığını söylüyor...Şahsi fikrim şudurki bu işleri yapan kişiler(yönetim) karşılarındaki taraftarı muhatap almıyorlar ..Veya karşılarındaki taraftar kitlesini az görüp yeterli bulmuyorlar...Bunun başka nasıl bir açıklaması olabilirki...Düşünsenize Sivasspor her maça 20 000 kişi ful oynasa bu yönetim bu taraftarı görmemezlikten gelebilirmi...Ama konu öyle bir yere gelmişki bir futbol takımında olması gereken bir çok şeyi Sivassporda göremiyoruz..Kaldıki bu Sivasspor Anadolu devrimini başlatan kulup sıradan bir Anadolu takımı değil....Biliyorsunuzki ben burada her zaman Sivassporun ve kentinin her platformda başarısını destekleyen arzulayan biriyim...Sizler kadar bunu yaşamayı görmeyide istiyorum...Ve bu taraftarlık storeler kısacası kurumsallaşmak benım burada her zaman birinci konum olmuştur...Üzülerek söylüyorum ki bence Sivasspor bu anlamda tam olarak kurumsallaşmayı başaramamıştır...Bu sorunun tek ilacı tribün tarafatr ve SİVASSPORUN marka olması ve tüm Sivas kentinin buna sıkı sıkı bağlanmasıdır...