Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay: Oyuncu Alamazsak İşimiz Zor
Alt 04.08.2012, 11:44   #44
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1142 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Çalımbay: Oyuncu Alamazsak İşimiz Zor

Sivas seyircisi bu yönetimi,bu forvet isini bitiremedigi ve talip oldugu oyunculari sirf para yüzünden elinden kacirdigi icin ne kadar sempatiyle bakar bilemem ama ,bu yönetimin Trabzonspor´un artiklariyla ilgilenmelerini makul karsilamaz.Biraz gercekleri artik bu seyircinin görme zamani geldide geciyor bile.Sivasspor´dan süperligde daha ucuza kombine satan yok buna ragmen 400 kombine satilmis.Bu gercekten üzerinde düsünülmesi gerekli bir olay.Bu yil üzülerek söylüyorum seyirci sayisinda cok büyük düsüsler olacak,adeta bos türübünlere oynayacak Sivasspor.Bu yil bizim icin cok zor bir sezon olacak.Syirciye bir aciklama yapmamak onu görmemezlikten geliyor gibi oluyor,bu durum ise seyircinin hosuna gitmiyor.Sizler Afrika´dan oyuncu alamazsaniz Avrupa´dan hic alamazsiniz.Bu saatden sonra alinacak forvet cok basit olur düsücesindeyim,cünki her takim gerek Türkiye´ de ,gerekse Avrupa´da kamp dönemindeler böyle birseyi gerceklestirmek icin cok paralar verilmesi lazim ,onuda bu yönetim kaldirmaz.Bu suskunlugun faturasi bu yönetim icin cok agir olur gibime geliyor.Sivasspor haberleri olarak yerel gazetelerdeki haberler ise Mecnun Sivas´da ,Mecnun Sivas´dan ayrildi diye haberler yayinliyorlar bizene Mecnun´dan.Ne hali varsa görsün.Fakat biri ciksin transferlerden bahsetsin.Sanki Trabzon camiasi bu yönetimi cok severmis gibi gidip birde kapilarini caliyorlar.Bu mübarek günlerin yüzü hürmetine ya sabir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...