Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor hazırlık maçlarını tamamladı!
Alt 11.08.2012, 19:14   #4
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivasspor hazırlık maçlarını tamamladı!

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca neyin peşinde merak ediyorum. Atilla'dan Kaleci olmaz olmayacakta, Faty'nin Fransa'da çok iyi bir kariyeri var ancak Sivasspor'a uyum sağlayamadı sağlayamayacakta, Abdülkadir hazırlık maçlarında neden 11'de oynamıyor. Son hazırlık maçında Ligin orta ayar takımından 7 gol yiyorsan sen koca bir hazırlık döneminde hiç birşey yapmamışsın demektir.

Hazırlık maçı ölçü değil falan gibi boş yorumlara artık gerek yok, lig haftaya başlıyor son hazırlık maçına çıkıyoruz ve tam 7 tane gol yiyoruz. Rıza Hoca oyuncumu alacaksın gönderecekmisin ne yapacaksan artık yap.

Atilla'nın neden kaleye geçtiğini bende anlamadım. Borjanın performansı dün iyiydi bugünde ilk yarı oynasa bu maçta performansı daha belirleyiçi olurdu.

Faty Fransa kariyeri çok iyi evet ama önceki hazırlık maçlarındada izledik Faty stoper oynatılmayacağını biz gördük. Rıza hoca neden ısrar ediyor anlamış değilim ?

Son hazırlık maçımız ve 7 tane gol yedik dile kolay gerçekten çok moralimi bozdu bunlar ve üstelik 1 tane gol attık 2 maçta ve oda penaltıdan

Forvette Abdulkadir neden oynamadı şu durumda en çok forvete ihtiyacımız var Eneramo ve Bednar takıma yeni katıldı ve daha form tutacaklar Bednar zaten kapalı kutu Eneramoda geçen seneden ilk geldiğinde baya kiloları vardı şuanda öyleyle vay halimize Pedriel boş kaleye gol atamıyor. Abdulkadiri oynatıp takıma monte etmek daha mantıklı bilmiyorum bakalım ligde ne olacak durum vahim...

cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla