Cevap: Bednar tamam, Eneramo yolda
Transferde son imza
13.08.2012
C.KAAN
KARAGUŞ
Sivasspor'un eski göz ağrısı Michael Eneramo'nun bugün sağlık kontrolünden geçerek, kendini 2 yıl daha Sivassporlu yapacak resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
Uzun süredir forvet hattına yapılacak takviye konusunda birçok ismi gündemine alan Yiğidolar, 1,5 sezon formasını giydiği Sivasspor'da, geçtiğimiz sezon 16 gol atan ve sözleşmesinin bitmesi nedeniyle kırmızı-beyazlı kulüp ile geçtiğimiz sezon sonu yollarını ayıran Michael Eneramo ile bugün yeniden nikah tazeleyecek.
Bugün sabah saatlerinde Özel Anadolu Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçmesi beklenen golcü oyuncunun, 2. Noter'de kendini 2 yıl daha Sivassporlu yapacak resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
Yiğidolar ile 31 Mayıs 2012'de sözleşmesi sona eren Eneramo, yurt içi ve yurt dışından bazı kulüplerden gelen transfer tekliflerini değerlendirmiş, ancak herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamamıştı.
Kırmızı-beyazlı ekip, son olarak Nijeryalı golcüye attıracağı imzanın ardından transfer dosyasını kapatacak. Kaynak:Sivas'ın Sesi.Com
|