Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim Duy artık sesimizi
Alt 15.08.2012, 19:01   #7
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim Duy artık sesimizi

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel bikonuya değinmişin kardeş yalnız bu konuda çokda umutlu olmamak lazım bizim milletimiz 60 70 milyon verip lisanslı ürün almaz o formaların en babasını 5 10 tl ye almak varken üstelik milletimizin çoğunun 1.takımı var büyütülmüşlerden onların formaları tişörtleri varken sivassporunkini kim nedecek maçgünleri stad yakınlarında işportacılar istemedğin kadar satıyor kulup bunları engelliyebilecekmi? sanmıyorum bu konuda insanlarımızın bilinçli olması gerekiyor sms kampanyasına 5 tl vermemek için telefon açmayan kapısının önündeki maça 5 tl verip desteklemeyen milletimiz bide 60 70 tl verip formamı alacak ha ne yapılabilir bu konuda özellikle yurtdışındaki hemşerilerimiz özlem içinde olabilir internet üzeri postayla satış yapılabilir sivastaki ekmek kulubesinde satış yerine adam gibi bir spor mağazasında store olabilir ürün çeşitliliği artırılabilir sadece forma şort atkı şapka üretilmez sivasspor battaniyesi çantası terliği eşofmanı kravatı tişörtü poları yağmurluğu bardak anahtarlık kalem çakmağı vs gibi istanbuldaki maçlara bi store aracı getirilsin diyecemde onada arabanın yaktığı mazota değmez inönüde 30 kişi geliyor kadıköye 50 kişi olimpiyata 2 bin kişi ordanda ekmek çıkmaz en akıllı iş bi tıkta ürünleri görecek şekilde internet sisteminin kurulması isteyen istediği ürünü seçip parasını bankaya yatırılıp kargo ücreti karşığında adrese teslim edilmesi keşke tüm bunlar hayal olmasa
haklısın kardesim ama bu anlattıklarını yonetım ıstesın anında çözüme kavusturur mesela yonetım beledıye ve polıs ıs bırlıgı yapsın sıvasta tek bı tane çakma ürün satılamaz valılık anında toplatır yeterkı ıstesın.ha buradan bırılerı rant elde edıyorsa onu bılemem..ama çözülmeyecek iş yoktur bilirsiniz..
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla