Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Süperlig de Transferler
Alt 17.08.2012, 17:57   #689
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Süperlig de Transferler

Alıntı:
şamatacılar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gine Milli Takımı ile 55 maça çıkan ofansif orta saha oyuncusu 21 gol atma başarısı göstermiş adam niye dil uzatıyorsun elazığın transferıne kardeş.

iyi ki bizim takıma gelmemiş dediğin adamı zaten bizim pintiler alamaz ki.

doğa yı begenıyor olmaz lazım o halde. kaç gol atar sence doğa asist yaparmı sence.

bizim yönetim daha orta saha ya defansa takvıye yapacak ne zaman yapacaksa artık. ben hiç sanmıyorum yapacaklarını
Doğa ne zamandır ofansif orta saha ? Ayrıca Gine milli takımının maç yaptığı takımlara bak istersen afrikada kendi aralarında oynuyorlar

Siz de başkalarının takımına ağzınızı açacağınıza takımına destek çıkmaya başka takımın her transferin Allah belanı versin yönetim helal olsun ötekiler zihniyetiniz başka bir iş yaptığınız yok