Tekil Mesaj Gösterimi
Örnek alınacak Yiğido!
Alt 29.08.2012, 07:12   #1
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1660 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Örnek alınacak Yiğido!

Sivas'da yaşayan Sivaslı'lar takımlarına tam manasıyla sahip çıkmazken, 35 yıldır Sivas dışında yaşayan Hüseyin Yalçın ismindeki hemşerimiz 4 Eylül stadındaki maçları kaçırmıyor.

54 yaşındaki Hüseyin Yalçın 35 yıl önce Tokat'a yerleştiğini,ancak Sivas'la bağlarını hiç koparmadığını söylerken,Sivasspor'a ayrı bir özlem ve sevgi duyduğunu söylüyor.Sivasspor'un süper lige çıkmasından sonra Tokat'ta ayrı bir gurur yaşadığını söyleyen Yalçın " Tokat'ta bana hep Sivaslı diye hitap ederler,bundanda büyük keyif alıyorum. Her zaman evimde Kırmızı-Beyaz bayrağım hazırdır. Maçlarda Sivaslı'ların stadı doldurmadığını görünce üzülüyorum. Oysa Tokat başta olmak üzere çevre iller böyle bir takıma sahip olmanın hayalini kuruyor.Sivas'ta maç olduğu zaman mutlaka gelir belitemi alır maça giderim. Sivasspor galip geldiği zaman bana verdiği mutluluğu zevki hiç bir şey vermiyor. Başta Başkan Mecnun Otyakmaz olmak üzere Allah hepsinden razı olsun"dedi.

Fenerbahçe maçını izlemek içinr Sivas'a erken geldiğinide söyleyen Hüseyin Yalçın, Sivasspor'u Hürdoğan'dan takip ettiğini söyleyerek,spor sorumlumuz Abdullah Yiğit'e teşekkür etti.

Hürdoğan
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...