Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzonspor-Sivasspor
Alt 09.09.2012, 21:37   #31
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1463 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tamam kafaniza göre cinayet isleyebilirsiniz

Böyle uzatilacagini bilseydim yazmazdim valla.
Dostum yaz, herkes kendi bildiği savunduğu davada haklıdır. Biz kimseyi engellemiyoruz. Sana haksızsın demiyoruz. Yazdıkların yada düşündüklerin bizlerde mevcut. ama işin içinde Trabzon olduğu zaman kavga hariç bizden uzak dursunlar. Biz bunu dile getiriyoruz. Hem ne cinayeti bunun sonu cinayet değildir. Ah keşke biraz o adamların zihniyetinde dolaşabilseniz. O zaman Sivas taraftarının ne kadar sabırlı erdemli bir taraftar olduğunu görürdünüz.

Ama Trabzon olunca bizden uzak Allaha yakın olsunlar.
Haa unutmadan söylemek lazım. Onlar bizim medarı iftiharımız merhum Muhsin Yazıcıoğluna söylediklerinide bir hafızalarını yoklayıp öğrenseydin. Dedimya keşke biraz onların zihninde bir devir tur atsanda sonra kelam etsen.

Saygı ve sevgiler sana...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...