Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzonspor-Sivasspor
Alt 09.09.2012, 22:17   #33
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O zaman etik degil diyeyim. Ama ben sizin gibilerle niye ugrasiyorum ki. Aile terbiyesi almadiginiz gayet net ortaya cikti. Ha diyeceksiniz ki onlarda bize söyle diyorlar böyle diyorlar. Biz onlarin seviyesinemi düselim? Arkadas güzel yazmis diyorsun, "beyinsiz hanzo" nun neresi güzel. Kusura bakma bence cok kötü. Ben niye rencide olayim. Sadece insanlik görevimi yerine getirdim, bana dokunmayan yilan bin yil yasasin demem.
Edit etmek insanların, gerek verdiği cevaplar, gerekse egolarının getirdiği refleksler sonucunda altta kalmama savaşında attığı bir adım. kimi zaman bazı insanlar da görülen hatta sıkça raslanan "dur ben şu herife bir laf sokayım", "aha benim aksimi düşünüyor gibisinden düşüncelerle insanoğlunun zaaflarını ön plana çıkardığı basit evrimleşmemiş hareketler.Evrimini tamamla sonra gel