Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.09.2012, 21:51   #40
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca ezbere oyuncu değiştirmeye devam ediyor. Oyunun gidişatı falan umrunda değil Pedriel ve Doğa her zaman çıkacak ilk adamlar. Forvetimiz yok diyoruz al Pedrieli Eneramonun yerine oyundan da Erman'ı çıkartıp onun yerine Cerny'i al. Bak o zaman ne oluyordu. Erman son dakikadaki ortası harici hiç birşey yapmadı.

Doğa Eskişehir'deki günlerindeki gibi iyi bir oyun oynarken onu çıkartıyorsun. Uğur KAVUK bir kez bile orta sahayı geçip 1 orta yapmadı Trabzonun genç sağ beki Zeki bile otobana çevirdi koridorunu, Rajnoch oyun kurucu olarak oyuna giriyorsa denecek hiç birşey yok. Eneramo harici forvetimiz yok bu takıma forvet şart dedikce Hoca gittin son 3 yılda ayağına top değmemiş, üstelik sakat Bednar'ı takıma kattın.

Eneramo forvet mi orta sahamı belli değil Trabzon ceza sahasında oyuncumuz yok. Düşündükçe kahroluyorum Rajnoch nasıl olurda yenik durumda olduğumuz bir maçta oyuna alınıp orta alanda oynatılır bunun nasıl bir açıklaması olabilir ???

Bugün kimse Ziya'ya suç bulmaya kalkışmasın hiç bir oyuncu 100 metrelik koca bir alanı tek başına kontrol edemez mutlak suretle yardıma oyuncunun gelmesi gerek Atıf 2. Yarı defansa hiç gelmedi.

Uğur Kavuk bu takımda sürekli 11'de oynuyorsa vede üstelik bu takımın kaptanıysa başarı beklemek hayal olur. Bu takıma Mehmet Yıldız gibi, Atilla gibi, Servet gibi tekmeye kafa sokacak takımı ateşleyecek kaptanlar lazım. Uğur kimden torpilli Başkan'dan mı Hocadan mı ? hak ederek o formayı aldığına inanmıyorum !
Ağzına sağlık altına imzamı atıyorum....
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...