Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza hoca duy sesimizi !..
Alt 17.09.2012, 12:17   #24
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Rıza hoca duy sesimizi !..

takımı ilk kez izleyebildim bana göre çok kötü değildik beklentimiz yüksek olduğundan bide bizimle alay geçen ts ye bu eksik haline yenilmemiz bizi üzdü maçın tamamına bakacak olursak galibiyeti hak eden taraf sivasspordu eğer maçın yıldızı onur seçiliyorsa 10 korner kullanıyorsak rakip 3 kullandı koca 90 dakkada tsnin direkten dönen 1 topu var 2 tane nette borjan kurtardı başka pozisyon yok sivassporun net 5 tane pozisyonu var golüde şansa yedik borjan ve doğa az dikkaTLİ olsa yemezdik çok eleştirdiğimiz defansımız öyle çok pozisyon vermedi oynadımız takım ne olursa olsun ts fb maçındada anca bu kadar oynanırdı öyle oynadık sorunumuz gol atamamak yoksa çok pozisyon vermiyoruz öyle karamsarlığa gerek yok bednar abdulkadir groseçki bu takıma girince bu sorunda ortadan kalkacaktır pedriele gelince bu çocuk sağ açıkta heba oluyor yeri forvetde eneramonun yanı kodroda revizyon olabilir bunuda rıza hoca yapacaktır uğurun kadirin ermanın biraz kendine gelmesi lazım groseçki de artık futbola dönmesi gerekiyor ben takıma güveniyorum belki şampiyonluğa oynamayız fakaT İLK 5 için mücadele edeceğimize inanıyorum son 3 yılın eniyi takımı diyebilirim
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...