Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kim bu içimizdeki yabancı!!!
Alt 24.09.2012, 21:49   #23
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1460 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kim bu içimizdeki yabancı!!!

Alıntı:
FORZA 58 SİVAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiçbirini sevmiyorum arkadaşım anlıyormusun onların bize yazdıklarını oku bi bakim çileden çıkarsın resmen bizle dalga geçiyolar sizinde beni destekleyip sizinde yazmanız lazımken beni eleştiriyosunuz
Bana bir defa arkadaşım deme. Önce yaşına veriyorum Mert, gençsin delikanlısın, hızlısın. Biz neden o siteye girip yorum yazmıyoruz. Çünkü o site Trabzon yanlısı bir site. Buraya gelip onlar neden yazamıyorlar bir düşün. Yazamazlar. O zaman bize ne.. Ne yazarlarsa yazsınlar. Senin takımın sivasspormu. O zaman senin siten burası. Bırak ne yazarlarsa yazsınlar yaav...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...