05.10.2012, 07:56
|
|
|
Gast
|
Cevap: Şu stad dolsun artık
Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı
bakın bu iş organizasyonla olur. basit bir hesap yapalım. sivasta 40 tane kulüp var. bunların 30 tanesi faal olsa. ve bu her kulübün 100 sporcusu olsa 100 sporcunun 50 şer tanesi maça gelse 1500 kişi yapar. 4 eylül belediysporun 1000 den fazla sporcusu olduğunu duyuyoruz ama nerede bu çocuklar gençler. spor lisesi var orta okul lise üniversite var. iyi bir organizasyonla bu gençler ve çocuklar statlara çekilmeli. 40 yaşın üzerindeki adamlara tezahürat yapın demek çok zor ama bu gençler 90 dakika susmazlar. hala anlayamadım bu mantığı nerede bu spor kulüplerinin sporcuları. eskiden maçlar statta olurdu. amatör maçlar bile kalabalık olurdu. dağıttıkça ilgisi mi azaldı yeni yetişenlerin spora futbola.
|
Düşündükleriniz çok yerinde ve dikkate değer bir organizasyon, ama buna kafası çalışacak bir Yönetim Kurulu Üyesi olacak. Her konuya başkanın koşması, düşünmesi, fiiliyata geçirmesi mümkün değil. Gerek Sivil Toplum Kuruluşlarında gerek Şirket yönetimlerinde; çalışmalar ekip işidir. Başarı da ekibin başarılarıyla doğru orantılıdır. Ama nerdee..?
3. lig hatta 2. ligdeki Sivassporun taraftar heyecanını bizde bırakmadılar, ama yine de her hafta stadyumlardayız. Meydan da bir çok yerde asılı (Özellikle otobüs firmalarının yazıhanelerindeki)
"Hafta sonu Boluspor-Sivasspor karşılaşmasına gidiş dönüş 25 TL." duyurularını özledim.
Stadyumdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, işini yapmadığı müddetçe, taraftarı kontrol ederek ne yaşanıyor neler yaşıyor bu taraftar diyerek olaylara şahit olup gereğini yapmadığı müddetçe, lavaboların pislikten geçilmez, sular akmaz, dışarının 5 katı fiyata içerde malzeme satıldığı müddetçe, içerde satılan aynı marka aynı kalıp aynı ürünü "yassak gardaşım" diyerek alınmadığı müddetçe;
"zor dostum zor"...
|
|
|
|