Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
vakti ve klavyesi olan herkes yorum yaziyor..
gece yarisi bende vakit buldum bir yorumda ben yazayim
1- Bu Ülke kuruldu kurulali simdiye kadar kac tane Uluslar arasi turnuvaya ev sahipligi yapti yani Avrupa ya da Dünya kupasi düzenledi??? Cevap SIFIR
2- Önmüzdeki 50 yilda Türkiye'de kac tane Avrupa ya da Dünya kupasi düzenlenir??? Bir mi? iki mi?
3- Bir sehirin Avrupa ya da Dünya kupasinda ev sahipligi yapabilmesi icin stadin kapatesi yanisira o sehirdeki 5 yildizli otel sayisindan tutun Havalimani uzakligina göre bir cok kritere bakilip öyle ev sahipligi hakki veriliyor.
4- Avrupa sampiyonasi 3 hafta, Dünya sampiyonasi 4 hafta sürer.
40 binin altindaki statlarda sadece grup maclari oynanir bu da ortalama bir hafta sürer. Yari finaller icin 45 binin üzerinde finaller icin 60 binin üzerinde kapasiteli statlar gerekmektedir.
5- Avrupa Ligi finalini almak icin 50 bin ve Sampiyonlar ligi finali almak icin 60 binin üzerinde kapasite gerekmektedir, dolayisi ile 35 bin de yapsan bu iki kupa finalini alman imkansiz !!!
eee o zaman siz hangi Uluslar arasi organisasyonu almaktan bahsediyorsunuz?
|
ağzına sağlık çok güzel iaşeret etmişsin konuya bende aynı konuyu dilke getiriyorum. almamız nerdeyse imkansız olan uluslararası müsabaklar için takımımızın boş trübünlere oynayacak olmasını kabullenemiyorum. o yüzden 20,000 bile yete ankara 19 mayıs kocaman bir stat ve kapasite 20,000 ken bize 25.000 yapılacak süsü olsun diye yapılmıyor bu stadlar. kaldıki sivassporumuz bu mevcut stadında ortalama 8000 kişiye oynuyor. dolayısı ile yok bu stad ihanet mihanet laflarını geçin. proje süper tez zamanda biter inşallah.