Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Michael Eneramo
Alt 15.10.2012, 17:27   #356
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Michael Eneramo

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana ciddi bir soru güzel kardesim: Biz bu sezon ileri ucta ne kadar üretken olduk? Ama lütfen bu sorunun cevabini bekliyorum.

Önemli olan forvetteki isimler degil takimin sahaya dizilisi, yani cift forvet oyna(t)mak. Eneramo´nun su ana kadar ki tek sansi fazla gol yememis olmamiz. Bol bol gol yeseydik Eneramo önde ne ise yarar diye sorgulanirdi. Bana göre bizim karaboganin hatasi/sucu degil bu durum, hata hocanin taktiginde. Bakmayin siz bu kadar puan topladigimiza, bu her zaman böyle devam etmez. Ileri ucta üretken olmamiz gerekir, daha fazla rizk almamiz lazim diye düsünüyorum.
Şimdi burada şöyle bir husus var, üretkenlik konusunda geçen seneye oranla daha etkisiziz katılıyorum eneramonun da golcülük anlamında istenen katkıyı vermediğini düşünüyorum ama burada altı çizilmesi gereken konu eneramonun kişisel form düzeyinden ziyade takımın oyun sisteminde aldığı rol ve etkinliği

Takımın oyun sisteminde eneramonun etkisi çok yüksek.. ileride top tutma uzun toplara ilk müdahale koşu veya yaptırdığı markajla arkadaşlarına boş alan açma vs.. şimdi bu verimi geçen sene o yokken pedrielden alamadık abdülkadir de kapalı kutu.. o yüzden eneramonun varlığı takımın sahadaki sistemini uygulaması açısından önemli, ha şu an istenen düzeyde mi dersen tabiki bencede değil

Takımın az gol yemesi de az gol atmamızla doğru orantılı az atalım savunmamız sağlam olsun mantalitesi ile oynuyoruz.Takım savunmasını hoca oyunculara empoze etmiş durumda, tabi şu aşamada başarı için ileri uçtaki oyunculara daha fazla iş düşüyor, ama ben pedriel veya abdülkadirin eneramonun üstlendiği rolü üstlenebileceklerine inanmıyorum
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla