Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ziya Erdal’lı A2’ler yarı finalde
Alt 17.10.2012, 12:51   #4
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Ziya Erdal’lı A2’ler yarı finalde

Röportajında yer alan:

Oynadığım dönemde bir sakatlık yaşadım. Topuğum ezilmişti ve tedavim de yaklaşık iki hafta sürdü. O zaman da Hayrettin ağabey oynadı ve iyi maçlar çıkarttı. Takım da iyi gitmeye başlayınca hocamız onu oynatmaya devem etti. Zaten oynamak onun hakkıydı. Bu durum benim açımdan herhangi bir sıkıntıya yol açmaz. Önemli olan kimin oynadığı değil, takımın başarılı olması. Rıza Hoca âdil bir insan ve her zaman formayı hak edene veriyor. Bana düşen daha fazla çalışmak, her zaman kendimi hazır tutmak ve görev verildiğinde de en iyi şekilde yerine getirmek.

--Türkiye'de ve dünyada beğendiğin sol bekler kimler?

Dünyada sol bek olarak en beğendiğim oyuncu Manchester United'lı Patrice Evra. Türkiye'de ise hücum özelliklerinin çok gelişkin olduğunu düşündüğüm Fenerbahçeli Dos Santos'u beğeniyorum. Ve hem bana öğrettikleri hem de insanlığıyla Hayrettin ağabey var tabii ki.

Bu röportajından da anlaşılacağı üzere, herşeyiyle kişiliğini, kimliğini, saygısını ve mütevazi yapısındaki karakterini ortaya koyuyor.

Bu söyleşiden sonra Ziya'ya var olan sevgim, katlanarak arttığını belirtmek isterim. Tebrikler Ziya, sen böyle davrandıkça, kazananın sen olacağını net olarak söyleyebilirim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah yolunu da bahtını da açık etsin.
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...