Cevap: Belediye'nin Kahyası
her yazımda soyluyorum skor yorumu degıl bu rıza hoca moca degıl defolun gıdın sıvasspor sızı cıflıgınız degıl takımın yarısı a katagorısınde bile oynayamazz..hakeme kızanları anlamıyorum bızım takımda oynuyorsan hakemıde yenmek zorundasın nezaman hakemler bızı katletmemişkı şimdide etmesın kıvanc gonderdır rıza varmı kıvanç gıbı oyuncun ermandan nefret ediyorum toplayın 3 senede bu adamın kaç golu kaç gol asisti varrrr ve bu adam o kadar bencıl oynamasına rağmen ortasaha ve defansı olmayan takım herkese yenilir sivasspor deneme tahtasına cevıren rıza defolllll ermanı uğuru dogayı hepsınıde al defol sivasa anderletlermı gelmedı kımler gelmedı hıç bukadar ezık sivasspor görmedık yenılsekde serefımızle yenılırdık...defolun gıdınnnnn 3 senedır sabredıyoruzzz.......acilen takımı bulent uygun yada lucescuya teslım edın sivasspor sıradan bir anadolu kulubu değıldir,babanızın cıflığı degıldır oyuncularda gıder baskanlada kalıcı olan kuluptur........5 oyuncu cıkmaz sıvassporda bu takımı kuran sizlersinizzz...3 lıg oyuncularımızda bunlardan cok ruh vardı
|