08.11.2012, 19:48
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: 80 KUŞAĞI
80 li yıllar insan haklarının olmadığı kenan evrenin hükümetin başında saddam gibi astığı astık kestiği kestik olduğu 2 3 günde 1 sokağa çıkma yasağı sıkıyönetim ilan edilen devriye gezen komandolardan kaçıp arabaların altına saklanıp uzaklaştıktan sonra sokakta 2 taş koyup top oynadığımız enbüyük zevkimin misket oynamak acaipde kondikçiydim 5 mtreden misketin tepesine binerdim top oynamak olduğu karaborsacılara ait depoların hepsini bilip 2 paket sana yağ alabilmek için saatlerce kuyruk beklediğim polisin çat kapı sınıfı basıp üst ve çanta araması yaptığı mahalle bekçilerinin geceleri sokakta düdükle asaişi sağladığı köylerde elektriğin yolun bulunmadığı bırak cepi neti ev tlfnu almak için 5 6yıl sıra beklendiği mahalllede assağı yukarı herkesin birbirlerini tanıdığı komşuluk arkadaşlık akrabalık ilişkilerinin üst seviyede olduğu mahalledeki hanımların sokak ortasında turşu salça tarhana yaptığı açık ve kapalı sinemaların revaçta olduğu ençok tüketilen sigaranın marlboro kent olduğu satanların içeri tıkıldığı kızarkadaşının elinden tutup rahat rahat gezilemediği trt 1 de yılbaşı proğramlarında sanatçıların yolunun gözlendiği sivassporun aldığı sonuçları görmek için 4 gözle trt spor haberlerini beklediğim sivasspor süper lige çıksın tek kolumun teki kopsun diye hasretle sivassporun süperlige çıkmasını beklediğim orta 1de 8 zayıfla sınıfta kaldığım ,ilerki yıllarda türkiyeyi soyacak hortumcu tayfasının zengiinleştiği hem çokzor hemde türkiyenin özgürleşme yolunda adımların temellerinin atıldığı yıllardı hey gidi günler heyy
|
|
|