Cevap: Kötü Gidişe Dur Dedik
futbol uzay bilimi değildir profesörde anlar çobanda anlar hiçbirimiz rıza hocaya hocalık öğretecek durumda değiliz lakin doğrularda heryerde aynıdır hoca yanlışından tesadüfende olsa vazgeçti 3 puan kazandık bu galibiyet bi nebze nefes almamızı sağlamıştır biraz olsun kötü gidişi önlemiştir puan için oynanan maç bukadar olur kimseye futbol resitali sunmak zorunda değiliz geçtiğimiz maçlarda yenilmemizin berabere kalmamızın nedenlerine iyibakmak lazım forvetimizin fırsatları değerlendirememesi defansda ve ortasahada yanlış tercihler bireysel hatalar ortasahada mücadele eden oyuncuların forvete katkı yapmaması gol atamaması bu takımın stoperi sakatdeğilse raynochtur sağ açığımız yok uğur orayı çalıştıramıyor pedriel oranın adamı değil mehmet nas rahatlıkla sağda oynar erman serbest oynar soldan atıf ve groseçki uçurur soltarafı önliberoda kadirin yanında adem yada faty değiştokuş oynamalı eneramo yalnız kalıyor pedrielle yanyana oynamalı yorulanın yerine abdulkadir oynamalı aynızamanda çok egoist hep ben atıyım diyor onuda yapamıyor dünkü maçta topu soldan gelen groseckiye atıp kendi boşa kaçsa grosecki kaleciyle karsıya kalacak belki atacaktı cerny sakatlanmadan sağda oynatılsaydı defansda murata daha çok sans tanınsaydı birçok maçı rahat alırdık herkes defansı atıp tutuyorda ben okadar kötü defansımız olduğuna inanmıyorum bursa maçında rakibin kaç pozisyonu vardı trabzon maçında akhisar maçında ordu maçında hatta antalya maçında taş çatlasa 2 3 pozisyon anca veriyoruz adamlar 2 pozisyondan 3 gol çıkartıyor buna rağmen yakaladıklarımızı atamayınca mağlup oluyoruz yada berabere kalıyoruz ben borjanın atıfın iyileşmesine çok sevindim bu kadro elbetteki takviye edilecek önümüzde dişimizin geçebileceği 6 maç var onların hepsini kazanacak gücümüz var butakımın hedefi ligde kalmak olmamalı enkötü avrupayı hedeflemeli hocam biraz büyük düşünmekte fayda var
|