Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Doğa Küfür yüzünden maça çıkamadı!!!
Alt 11.11.2012, 22:17   #82
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Doğa Küfür yüzünden maça çıkamadı!!!

Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu siteye ilk girdğimde ne küfür vardı nede hakaret ama şimdi bakıyorum, her önüe gelenlere bir nick alıp küfür ediyorlar. Tamam Doğa iyi oynamyabilri kabul ediyorum oynamıyorda o insanın bir ailesi kişliği yokmu? Ne kadar çok bilmiş taraftarımız varmışta biz bilmiyormuşuz. Bu gün doğa küfür eder küstürürsünüz yarın bir başkasıan diğer gün bir başkasına peki bunlar örnek teşkil etmeyecekmi arkadaşalr? Doağdan iyisini Yönetim aldıda Rız hocamı engel oldu? Bunda en büyük etkende kendisini köşe yazarı zannedip taraftarı kışkırtan yerel basın spor yazlarıdır. Gerçekten bu sitenin hali gün gitikçe çok kötü oluyor.
siteyi çok uzun zamandır takip eden birisiyim.sitemizin kalitesi konusunda asla tartışmam eğer burayı kalitesiz buluyorsanız diğer taraftar forumlarına bakın birbirine küfürler tehtitlerle dolu.sitemiz zamanla daha popüler oldu üye sayımız arttı her üyede kendini iyi ifade edecek doğru olacak diye bir kural yok elbet içimizden yanlış olanlar çıkar bunlarlada site yönetimi gayet iyi ilgileniyor.doğa konusunda yazdıklarınız kesinlikle doğru sonuna kadar katılıyorum ama dediğim gibi önce bi diğer taraftar forumlarına bakın sonra siteye kötü diyin saygılarımla
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badboysefaa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...