Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Bir yere gitmiyorum”
.............................. .... ............. etkilediğinide belirten Ziya Erdal “ Mesela,Kayseri maçından önce taraftarlarımız tesislere gelerek bize sevgi gösterilerinde bulundu. Bütün takım otobüste ayağa kalkıp taraftarın sevgi gösterilerini izledi. Buda bize ayrı bir moral oldu ve maçı iyi bir futbolla kazandık.Onlar bize destek oldukça bizde onları mahcup etmeyiz” şeklinde konuştu.
Kaynak:HÜRDOĞAN
|
Bu konu ile ilgili açılan sayfada bende aynen şu ifadeleri kullanmıştım.
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Bence de tesisler de yapılsaydı, yüzlerce meşale altında takım otobüsü tesislerden çıkartılsaydı ve konvoy halinde satda gelinseydi çok daha muhteşem olurdu. Siz o durumu gören futbolcuların ruh halini düşünsenize, nasıl bir iştaha gelir. Stadda veya cadde de görse hoşuna gider ama esas tesislerden öyle uğurlanmak acayip etki yapar.
Bizden hatırlatması
.
|
http://www.sivasspor.com/forum/showt...t=35154&page=4
Bilmem anlatabildim mi? Futbolcunun motivasyonu ve morali ancak bu şekilde arttırılabilir. Oraya kadar giden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.
Ziya son yıllarda Sivasspor2un yetiştirdiği, gelecek vaadeden futbolculardan biri. Türkiye'de yaşanan sol bek krizini Milli Takımda çözecek isimlerden biri. Ama tabii ki kendine iyi bakarsa.
.