Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Abdülkadir Ayrılıyor mu ?
Alt 29.11.2012, 21:51   #38
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Abdülkadir Ayrılıyor mu ?

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen atıfla abdulkadiri aynı kefeye koyuyorsan ben sana bişey diyemem arkadasım. Bu dedigine gülüp gecerim sadece. Kimliklerine bak hangi ülke yazdıgını görürsün. BU tür seylerin sadece siyasette oldugunu sanıyorsan yanılıyorsundur hem.Mezhep farklılıgı her yerde vardır. Bu farklılıklar bir cok insanda degişir. Örnegin ben hiç ayırt etmem kürt cerkez alevi sünni vs. Kimide sadece kürtü sever digerlerini sevmez. Baskası lazı sever baskalarını sevmez. Rıza hocada bu ne durumdadır cok içini bilmesemde ben fikrimi söyledim sende buna saygı duymayı bilirsen sevinirim.
Aatıf ile Abdulkadir'i aynı kefeye koymadım sadece ortak noktalarına dikkat çekmek istedim. Benim de söylemek istediğim, Rıza hocanın bu konularla ilgili düşüncesini tam bilmediğinizi söylediniz, bunları tam olarak bilmeden yorum yapmak bana doğru gelmiyor. Ben zaten herhangi bir saygısızlık yapmadım sadece yorumunuzun katılmadığım yönleriniz size ilettim. Siz fikrinizi söylediniz ben de bu konudaki fikirlerimi söyledim saygı zaten tek araflı değil iki taraflı olunca mana kazanır.
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58ToPraK58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...