02.12.2012, 22:37
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Çalımbay: Mağlup olmak için her şeyi yaptık
galip gelirsek rıza hoca başımızın tacısın yenilirsek rıza hoca uğuru ademi kadiri al git diyoruz maalesef bu maçıda pisi pisine kaybettik koca 90 dakk rakip kalecinin tuttuğu şutumuz 1 yada 2 kaleyi tutan hiç şutumuz yok sadece direkten dönen 1 top bu takım hiçmi şut çalışmıyor? rıza hocam fatyi çürüttün muratı cerny sakatladın kalecileri bitürlü tutturamadın sezon başında takımı iyi takviye edemedin iyioyuncular yerine sakat vasat kalitesi sivasda oynamaya yetmiyecek bednar adem doğa abdulkadir gibi adamları aldın daha önce bedavadan oynamadan trilyonları verdirdiğin radayı sandroyu sakat kerimi denis ıvanov mmba kamenarı ve daha nicelerini saymıyorum bile kamanan gibi adamı küstürdün kazanacağınyerde yolladın agbetu gibi keita gibi zita gibiyüreğiyle terinin son damlasına kadar savaşan adamların yerini doğayla ademle doldurdun taraftarın ne düşündüğüne zerre kadar deger vermedin burnundan kıl çektirmedin herşeyi ben bilirim ben kimi oynatırsam s...s...ke seyredeceksiniz havasında bildiğinden şaşmadın inatçılığın arnavutlara taş çıkartır bu maça takım iyihazırlanmamış nasıl bir şablonla oynadık ben anlamadım bide rakip fizikli uzun oyunculardan kurulduğu halde topu hep havadan oynattın hava toplarından kaçtanesini kazandık bidaha izle haaa şunuda diyebiliriz ermanın 2 şutu gol olsa kadirin şutu direkten dönmese groseçki atıff biraz düzgün şut atsa borjan 2 topuda çıkartsa pedriel penaltıyı atsa hersey baska da olabilirdi denilebilir fakat nedense bu lanet takımı bitürlü yenemedik sizlerde yenmek adına hiçbir mücadele yapmadınız maalesef
|
|
|