Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Abdulkadir Sivasspor'da
Alt 04.12.2012, 13:30   #151
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Abdulkadir Sivasspor'da

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Napim gardas bu kadar haksizliga dayanamiyorum.

Gerci sen haklisin ama o arkadas futbolcumuza karsi ölcüyü kacirmamis mi? Bende ayni onun ölcüsünden ayar yaptim.
Dün Nail bey ve yorumcu genc kardesimiz Kaan´in yorumlarina göre Abdülkadir ilk onbirde oynayacak düzeyde degilmis.Bu sartlarda Riza hocayi suclu olarak göstermek ,onu bezdirir ve Sivasspor´u terkeder.Biz elimizdeki degerleri tepersek gelecek olan kisi Sivasspor´u ,Riza hoca´dan daha iyimi düsünecek.Hic sanmiyorum.Bir küme düsersek süperlig´in yüzün yüzünü bir daha göremeyiz,bunu herkes aciklikla bilmesi lazim.Riza hoca´nin dedigi su;Abdülkadir süperlig antremanlarini kaldiracak düzeyde degil diyor.Neden yalan söylesin.FirtinaK SENI DAHA SAKIN OLMAYA DAVET EDIYORUM.Sunu bilesinki bu takim bir defa küme düserse,buna sende üzülürsün herkes gibi.Riza hocaya karsi herkesin saygili olmasi lazim gerektigine inaniyorum.Riza hoca gibi samimiyetle davranan dürüst bir teknik direktör göster deseler belkide söyleyemem.Bu yönetimin yaptigi en hayirli is onu takimin basina getirmeleri olmustur.Su anda Sivasspor´a ara transferde monte edilmesi gerekli 5-6 futbolcu var.Dua edelim bu alinacak futbolcular eskileriyle en kisa zamanda uyum icinde oynarlar.Bu uyum saglanamazsa vay halimize.Sivasspor´da orta sahada topu ayaginda tutacak futbolcu yok,bu yüzden Sivasspor orta sahayi uzun toplarla geciyor.Defans S.O.S veriyor.Riza hoca bile bu kadroyla topliyacagimiz max. puanlari toplayip,ara transferde oyuncu alip yolumuza devam edecegiz diyor.Sezon basinda Riza hoca yönetime bir transfer listesi sundu.Yönetim o transferleri gerceklestiremedi.Transfer sezonunda ne isimler duyduk ama bir türlü hic biri gerceklesmedi.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla