Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.12.2012, 19:59   #4
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Geçen yıldan beri kaleci sorunumuz olduğunu defalarca yazdık. Rüştü gibi bir kaleci bile bu kalede çok iş yapardı. Her maç kaleci hatasından gol yiyoruz.

Rıza Hocayı şimdiye kadar eleştirirken hep tadında bıraktım ama Mehmet NAS form tutup taraftarın gözüne girdiği halde ve her oynadığı maçta takıma güç kattığı halen neden ilk 11'de oynamıyor, sebebini çok merak ediyorum.

Belki Kadir'e çok yüklenilecek ben de kabul ediyorum formsuz olduğunu ama Kadir'in yanında Mehmet Nas veya iyi bir adam varken neler yapabildiğini bizler çok iyi biliyoruz.

Aatıf form düşüklüğü yaşıyor. Çift forvetle hiç oynamıyoruz. Oynamayı denemiyoruz bile. Gs yorgun argın yürüyerek yendi bizi.

Ayrıca 58. dakikada kendini taraftar zannedenler yüzünden kulübümüze ceza gelirse bunun sorumluluğunu kim üstlenecek. Belki de kendini taraftar sanıp maytap atanlar yüzünden yedik üçüncü golü. Takıma zarar verecekseniz hiç desteklemeyein daha iyi. Başkalarının plaka şovuna özenmek çok komik oluyor gerçekten.

Karabük ve Elazığ maçlarında en az 4 puan toplamamız lazım bir şekilde. Yoksa ikinci yarı çok zor geçer.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...