Cevap: Karabük'e bekliyoruz...
Hocaya laf söylemeyelim etmeyelim diyoruzda hoca hatayı en bastan yaptı. Ya kimse anlamıyormu anlamakmı istemiyor. Bu hoca senle anlasma yaparken bile ben giderim beni isterlerse diyor. Sözlesmeye böyle madde koyduruyor. Sivasspor yönetimi halkı taraftarı sana güvenecek senin isteklerin dogrultusunda hareket edip kendini sana göre ayarlayacak sen isterlerse giderim diyeceksin bu nasıl iş. 2. devre basladı diyelim. 2. devrenin 5.haftasında teklif geldi cekti gitti ne olacak ozaman. Hoca acık ve net tavrını zaten en bastan koymustur. Taraftarın bir bölümünün bunu kabullenmemeside gayet normaldir. Böyle hocaya kimse güvenmez. Sadece skor olarak degerlendirmiyoruz hocamızı her acıdan degerlendiriyoruz. Soguklugunun nedenlerini bir cok seye baglayanlarda oluyor. Babasının rahatsızlıgı diyenler oluyor kafası baska takımlarda diyenler oluyor sonucların iyi olmaması deniyor. Bunların hiç biri taraftara somurtma hakkını vermezki. Profosyenel olmak gerekiyor kısacası. Sanatcı bile sahnede cenaze haberi alınca işini tamamlayıp ondan sonra baska seylere bakıyor. Hocayı elestiriyolar küskün taraftara. Ozaman Dogaya yapılan harekette hocamız profosyonel olması gerek diyor kulak asmaması gerek diyor. Ozaman oda profosyenel olup elestirilere kulak kapasın. Onun dedigi gibi taraftar kendi işine baksın. Madem öyleyse profosyenelce davranıp taraftara sırt cevirmeyeceksin. Benim nacizane görüsüm budur. Hep söylüyoruz bu işin ucunda SİVASSPOR var SİVASSPOR için ciğ tavuk bile yenir. Biz hocaya tahammul edecegiz kaldıgı süre içerisinde oda taraftara elinden geldigince iyi niyetle yaklasacak.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
|