Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.12.2012, 17:21   #88
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hem kendine hem bu takıma daha fazla zarar vermeden git Rıza Çalımbay..Eskişehir'den ayrılırken acaba taraftar seni niye protesto ediyor, neden çoğu çalışıtırdığın takımlarda taraftarla aranda hep bir soğukluk oluyor diye düşünürdüm...Dün Karabük'te takımı karşılayan Yiğidolara karşı takındığın tavırdan ve yaklaşımdan sonra sorunun cevabını buldum..Sen daima taraftarı elinin tersiyle bi kenara atıp işine baksın diyorsun..Tamam babanızın rahatsızlığı var, Allah şifa versin..Lakin sizin bu tutumunuz ne zamandan beri sürüyor...Kendinizi bulunmaz hint kumaşı mı sanıyorsunuz??? Unutmayın ne siz ne biz ne de hiç kimse Sivasspor'dan büyük değildir!!! Dün Karabük'teki saygısız tavrınızdan sonra benim gözümde zaten krediniz bitmişti, bugün sonuç 3 puan olsaydı da değişmezdi..Sen taraftarı bir kenara at, demediğini bırakma ondan sonra 10-0 yensen ne olacak!!!
söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum hocam...artık bu iş Rıza Hoca ile olmaz...takımı avrupaya götürse dahi rıza görevi bırakmalı....derhal !!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...