Cevap: Maçı Değerlendirelim
Aslında kalitesiz bir takım olmadığımızı 20. dakika ile 60. dakika arasında gösterdik. Ama devamlılığımız yok bir türlü. Sorunlarımızın bir bölümünün devam ettiğini gördük. Ama bu maçı çok önemsemiyordum ben. Elazığ maçı daha önemli.
Herkes Hayrettin'e kızıyordu ama ben hep destekliyorum. Maç temposu kazanınca kendini gösterdi. 2. golde kafayla tam uzaklaştıramadı ama o dakikaya kadar elinden geleni yaptı. Ziya'nın iyi bir alternatifi bence. Hırsıyla hamleli oyunuyla işimize daha çok yarar. Tekniği belki çok yeterli değil ama ayağında az top tutarak ve hızıyla ve azmi bu takımda olmasını gerektiriyor.
Mehmet Nas için ne diyebilirimki. Tam bir profesyonel. Her top gelişinde canla başla mücadele ediyor. Oynadığı mevkide çok tekniğe gerek olmasa da bence tekniği de yeterli. Ayağında çok top tutup aşırı kayıp yapmıyor. Kadir'in de düzelmesini sağlıyor bence.
Kadir ile Mehmet Nas oynamalı bana kalırsa hep. Kadir'in tekrar formunu yakalaması lazım. Unutmayalım Kadir'i hepimiz en iyi oyunculardan seçiyorduk. Bence özgüveni tekrar gelmeli. Aatıf biraz kenara çekilebilir, kendine gelene kadar ve ayağında top ezmeyi bırakana kadar. Penaltılar halen kaçıyor.
Bu maçı artık geride bıraktık. Elazığ maçı bu maçtan daha önemli. Bu maçın havasından lütfen hemen çıkalım. Elazığ dost bir camia ama Elazığ maçı bizim için olmazsa olmaz bir maç olacak. Mutlak 3 puan almalıyız. Düşme hattına bir daha yaklaşmamalıyız.
|