Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.12.2012, 14:26   #30
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?skor ne olursa olsun bu takim güven vermiyor ve taraftar galiba tamamen ümidi kesmis olacakki takimda stad bombostu.süper lig takimina hic yakismiyor bu taraftar.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?istendigi zaman iyi oynana biliyormus demekki erman sen potansiyeli olan bir futbolcusun ama bu isteksizlik bu doymusluk niye paranimi alamiyorsun yoksa sivasspor seni kesmiyormu yoksa,hakli olabilirsin belki ama unutulmamaliki bazi oyuncular anadolunun büyük futbolcusu olabilir ama üc büyüklerin kücük futbolcusudur.sen kendine yedek kulübede bile yer bulamazsin orada .sivasin sivaslinin sana verdigi degerin kiymetini bil layik ol ona.

Maçın en iyisi kimdi : ?ermandi tabiki.atifta cok iyiydi ziya zaten her zaman iyi kamilde az kaldi ama bu takimda oynayabilecek bir oyuncu.navrati sivasin tek savascisi.adem bitaz iyiydi.mehmet nas bu takima her zaman lazim.

Maçın en kötüsü kimdi : ?bu enohomoya kötü bile demeyecegim.buna futbolcu lisansi veren kuruma bir iki kelime diyecegim var.bu ayiya futbolcu lisansi verenin ben a.............borjan o kalde bende dursam senin kadar is yaparim benden iyi degilsin yani.yaptigin üc degaj taca cikti bravo sana utanmiyorsun bile.hic güven vermiyor takima.ugur kavuk siradan bir futbolcusun iste.evine ekemk parasi götürmek icin orada biseyler yapiyor ama buna futbol oynamak deme sakin.yönetim sana baska bir görende verebilir. top toplama saglik memuru falan.reinoch adamin yoklugunda koymuslar iste 4.eylül spordan bir adam getir senden kötü oluesa ben futbolu birakirim.kadir cok iyiydi gecen sene ya yaslandi yada ondada bir isteksizlik var.kulagini cekmek yetmez kesmek lazim

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?eyyamci aydinus elime düsmeyin yakarim diyor sivasa bu macta yapacak biseyi yoktu ama dost olmadigini acikca gösteriyor.kirmizi o kadar gerekli degildi istese sari verir kimsede bisey demezdi.atifaa verdigi sariya gerek yoktu kalecinin müdalesi var.penalti bile verebilirdi .atifi cezali duruma düsürdü.yani dostunuz degilim diyor acikca elime düserseniz yakarim diyor.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?riza hocayi ne olursa olsun cok seviyorum sivasli oldugu icin.ama bir hoca oyuna bu kadar kayitsiz olamaz arkadas yptigi degisiklikler oyuna hamleleri cikardigi 11 hersey yanlisti.egr yilmaz hocayla yer degisselerdi inanain 9-0 yenerdik elagziyi.ama olsun yinede sen bizim herseyimissin RIZA HOCA.senin sivasli kimligin herseyin üstünde.
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla