Cevap: Düşündüren tablo!
Ya kardeşim yönetim Sivaslıları eleştiriyor hep.Ben Sivasda yaşamıyorum ama hiç hükümet meydanından maça servis düzenlendi mi.Biraz da olsun 5 liralık maliyeti olan biletlerden taraftara ücretsiz verdi mi.Ya nerdeyse 1 mactan milyon dolar alıyorsunuz bir maca da doldurulmuş kıtalar gönderseniz neye mal olur 5 liradan 5000 kişi doldursan otobuslere 25000 lira maliyeti olur be.Seyirciyi eleştirmeden bu gariban sivaslılara bi el verse bu yönetim önce.Maça gelenlere çekirdek dağıtsa kardeşım zarar mı yazacak Sivasspora sanki.Sorun bu bence burnu büyümüş 3 5 adam yönetiyor hale gelmiş klubu ve Sivaslıdan mümkün olduğunca da uzak.Antrönoru bile deplasmana gelen Sivaslılara yüz vermiyormuş.Onu da forumlarda okudum .Şaşırmadım ama üzüldüm.Yönetimi değer vermiyorki taraftarına antrönörü versin.Meydan boş kaldığı için çok rahat hata yapabiliyor antrönörü.Mecnur beye saygımız cok fazla ama bu gercekleri görüp kendisi İstanbulda olsa bile Sivasda gercek Sivassporlularla bu işi götürmesi artık elzem.Takım düşer bu kafayla uyarıyorum.
|