Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı
bırakın bu işleri,devler su işleri.....bi 15 hafta daha bu BORJAN dengesizine tahammül edicek halimiz yok....bi takımın iyi olması için ATAN ve TUTAN ın iyi olması gerekir..KALECİ ve SANTRFOR yani...bizde ikiside olmadığı için sorun çıkyor...BORJAN ve ENERAMO yerine adam alınsa..bu takım zaten uçar
|
Yaşınız kaç bilmiyorum onun için önce üslubunuzu düzeltin bir Sivasspor taraftarına karşısındakiyle böyle alaycı konuşmak yakışmıyor. Sonuç olarak burda siz kendinize göre haklı olabilirsiniz saygı duyarız. Benim düşünceme görede önce atan iyi olması gerekir ayrıca tek forvet oynadığımıza dikkatinizi çekerim.Şöylede konuyu detaylandırırsak pedriel'i sağ kanat.Oynatıp Erman'nın Eneramo'nun attığından çok kaçırdığı pozisyonlar gol olsa şurda Borjan gitsin derdim veya bu konu belkide hiç açılmaz. Borjan'ı bu kadar suçlamazdınız.
Yine tekrarlıyorum Barcelona örneğini atan çok ama tutmaya gelince ilk başta Defans anlatama gerek yok Barcelona'yı. Atan tutan dersek bu iş baya uzar örneklerle, onun için gerek yok sizin kendi düşünceniz olabilir.Buda benim düşüncem. Sonuçta Borjan gitmiyor siz söylesenizde söylemesenizde gitse takım çok şey kaybetmez benim söylemek istediğim bizi götürebilecek bir kaleci o kadar bundan fazlasını bu sezon zaten ben beklemiyorum artık. Hayırlı geceler.