Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı
Yılmaz VURAL'da yıllar önce tüm büyükleri çok rahat çalıştırırım.. Bana Fenerbahçe'yi versinler Avrupa Şampiyonu yaparım.. Beşiktaş ile kuplar hep benim olur, G.Saray'ı benden iyi kimse çalıştıramaz dediği yılları ben dün gibi hatırlıyorumm .Unutanlar varsa hatırlatayım.. Yılmaz Vural her sene bir büyük klübün kapısında yattığı günler çabuk unutuldu... Trabzonspor'daki başarısız bir dönemden sonra hepten gözden düşmedi mi..? Şimdi Rıza Hoca'nında keza bir Beşiktaş deneyimi oldu.. Siz zannediyormusunuz ki ; Rıza Hoca bundan sonra kolay kolay büyük bir takımı çalıştıracağını.. Onun için kimse kendince senaryolar üretmesin.. Rıza Hoca'da bunun farkında, dışardan gördüğünüz resim çoğu şeyleri gizler ve saklar.. Bu hep böyle olmuştur.. Bilmem bazı şeyleri anlatabilmişimdir..
|
Yilmaz Vural ile ilgili yapilan bu yorumlara ufak bir eklemeyi yapma ihtiyaci hissettim kendimde.Yilmaz Vural Köln spor Akademisi futbol bölümü mezunudur.Christoph Daum ile ayni yil akademiyi bitirmistir.Biri Türk,digeri Alman´dir.Alman olanina daha fazla sempatiyle bakilmis bizim insanimiz,geri plana atilmistir.Yilmaz Vural nedense bu ülkede Christoph Daum gibi pirim yapmamistir.Biz önce kendi insanimiza güvenmesini ögrenememisiz,baskalarindan ne bekliyoruzki.Yilmaz Vural bu ara sezonda Bülent Uygun´un yaptigi transferlerin sekiziyle yollarini ayirmis,kendi oyun sitiline uyan futbolculari takima katma yolunun ugrasi icerisindedir.Yilmaz Vural Alman futbol ekolünden gelmektedir,ondaki is disiplini Elazigspor´u bu ligde tutacaktir.
Bunu defalarca söyledim bir kez daha söylüyorum,elimizdeki degerleri bilelim.Baskalarinin doldurusuna gelmiyelim Riza hoca´ya sahip cikalim.Sabirla beklemesini ögrenelim.