Cevap: Yeter Artık RIZA ÇALIMBAY !
Kisilik ve karekter olarak Türkiye´de üc hoca var.Riza Calimbay,Senol Günes ve M.Özdilek.Almanya´da yasayan Trabzonspor´lu taraftarlar Riza hoca´dan devamli gipteyle söz ederler ve onu taktir ederler.Biz elimizdekinin degerini bilemiyoruz.Bize neler oluyor .Herhangi bir x gazetesinin yalan dolan haberiyle ortaligi germeye calisiyorlar.
Biz Riza hocamizi seviyoruz,ona karsi daha toleransli olmaliyiz cünki o bizim memleketimizin insani.Dün herseyi acikladi ,maddi imkanlarin el vermedigini ,buna ragmen en iyileri almaya calisiyoruz dedi. ADAM NE DESIN BIZE YALANMI SÖYLESIN ,YOKSA SAPKANIN ICINDEN TAVSANMI CIKARSIN.Herseyin oluru bu.Bu alinacak transferlerle yetinmek zorundayiz.Hocayi yerden yere vurmak bize ne kazadirir,gittiginde bu takima kim gelecek.Önce gitsin diyenler bunun cevabini burada versinler .O gittiginde kim gelmeli varmi bir düsünceniz.Takim herhalde hocasiz kalmiyacak.Bu hususda artik hic birsey yazmak istemiyorum.Neden sabretmesini bilmeyen bir toplum olduk ,nedir bu panik anliyamiyorum ve bunda gercekten zorluk cekiyorum.Erkek adama sabirsiz olmak yakisirmi.Yigido demek sabirsiz ,karsisindakini rencide etmek demekmide Riza hocaya sahip cikamiyor ve dolduruslara geliyorsunuz.Ne oluyor bu SIVAS´LILARA.Bu bizim gercek yüzümüzmü hic sanmiyorum....
TÜM YIGIDOLARIN BIRLIK OLMASINI ISTIYORUM.Aramiza fitne sokanlara sans tanimiyalim.
|