Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İstifa Mevsimi !..
Alt 28.01.2013, 09:48   #18
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: İstifa Mevsimi !..

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
Öncelikle hitap ve konuşma üslubunu düzgün kullanmaya davet ediyorum. "Senin gibiler", "benim gibiler" ifadeleri hiç hoş bir tarz değil. Benim futbol bilgisi yoksunluğumu bu yazımla ölçebiliyorsan ya sen futbol alimisin, ya teknik direktörsün, ya çok süper bir spor adamısın ya da Rıza Çalımbay'sın.

Burası tarafsız ve saygı çerçevesi içerisinde taraftarların içini döktüğü bir taraftar sitesi olduğu için benim gibilerin il temsilcisi yapılması ve görüşlerimi belirtmem bir aykırılık oluşturmamaktadır.

Rıza hocanın başarılı olduğunu savunan azınlıklardan birisin sadece. O da senin futbol anlayışından ileri gelmekte. Ve saygı duyarım. Her insan ufku kadar, hedefi kadar yani aklı yettiği kadar bulunduğu ortamdan mutlu olur. Sen futbol oynamayan, gol atamayan, zevk vermeyen ve hızla ligin dibine doğru giden, oynadığı son maçı 3-0 kaybeden bir takımdan zevk alıyorsan saygı duyuyorum kardeşim.

Ben ve benim gibi düşünen binlerce kişi Sivasspor'un bu başarısızlığı haketmediğini, elimizde ki futbolcuların çok iyi olduğuna ama iyi oynatılmadığına inanıyoruz ve üzülüyoruz. Sen yeterli görüyorsan, sen üzülmüyorsan o senin ufkun ile ilgili bir sorun. Saygı duyuyorum kardeşim.

Ben sadece galibiyetlerine sevinen yazan biri değilim. Ben galibiyetlerinde bile eleştiren biriyim. Neden? Çünkü oynadığımız futbol zevk vermeyi bırak her maçta tehlike sinyalleri veriyor. O yüzden her seferinde "hay senin oynatacağın futbolun......" diye yazıyorum. Çünkü 4 ay, ne 4 ay'ı sezon başından beri bu istikrarsızlık takımı bu hale getireceği belliydi. Ve hızla da çöküyoruz. Eğer futbol bilgin varsa ne demek istediğimi anlarsın ve körü körüne bağlanmazsın hocaya. Kardeşim benim, başka Sivasspor yok, bunu biliyorsundur umarım. Değeri kaybettikten sonra anlamı yok konuşmanın, devekuşu rolünü oynamamak lazım diye düşünenlerdenim.

.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...