Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.02.2013, 20:24   #36
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : fenerbahçeyi de kadikoyde ilk defa yenmenin tadı bambaşka imiş
Taraftar kitlemiz yine az idi bu skordan sonra takımı desteklemeye gitmeyenler pişman olmuştur iyice
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :
Rakiplerimizin kazandığı bir haftada çok kritik bir galibiyet aldık ve düşme hattından uzaklaşarak nefes aldık
Bu sezonki genel görünüm (yani herkesin herkesi yenebilecegi iç saha dış saha farketmeden ) kuralı bizim için de geçerli oluyormuş
Eğer galatasarayı da deplasmanda yenersek bir sezonda üç ÎT'i deplasmanda yenerek tarihe geçme şansımız var
Maçın en iyisi kimdi : eneramo borjan hayrettin sercan(oyundan zamanında çıkarak maçın kaderini değiştirdi) ümit hakan adem ziya navratil kamil erhan kadir erman atıf... Başka kaldı mi

Maçın en kötüsü kimdi : bizde bulamadım fenerde varsa beni ilgilendirmiyor

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : kartlarını bize karşı çok cömert kullandı
Fenerde rahat kırmızı kart görecek adamlar vardı
Bu maçı hakeme rağmen kazandık
Ayrıca geçen yılki fener galibiyetimizde de hakem cüneyt çakırdı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ademi çıkarması orta saha direncimizi düşürdü biraz onun yerine
Kadir çıkabilirdi ama en takdire değer olanı uğurun kadroda olmayışı idi
Piechi izleme şansı bulamadım henüz onu da ileriki maçlarda oynatsa da izleyebilsek
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...