Cevap: 4 günde 4 puan bize yeter...
Bizim içimizde öyle çok İrlandalı varki aldığımız galibiyete dahi gölge düşürmek istiyorlar.
En güzel örnek şöyle verebilirim: Dün Adem ilk yarının sonlarına doğru sakatlandı ve devreyi zor bitirdi. Rıza hocada haliyle Adem'i değiştirdi. Ama ne hikmetse bizim içimizdeki İrlandalılar sakat olduğunu bile bile hocaya serzenişte bulunuyorlar hocayı karalamaya çalılşıyorlar. Artık Rıza hocamıza ve bu takımın futbolcularına güvenin arkalarında durun destek olun köstek olmayın!
Ulusal medyayı bahetmeyeceğim onların durumları belli onlarınn kimlere hizmet ettikleri belli. Ben onlara kulak dahi asmıyorum artık. Bizim onlara en büyük cevabımız saha da olur. Dün verdiğimiz gibi!
Sivas!taki yiğidolara çağrı yapıyorum yerel medyaya çağrı yapıyorum bu maç için taraftarı stada çekmek için kampanya başlatalım stadımız hınca hınç dolsun ve takımımıza detek olsunlar. Takım arkasında taraftarın olduğunu görsün yalnız olmadığını hissetmesin. Sivas'taki yiğidolara çok büyük görevler düşüyor gösterin artık kendinizi üzerinizdeki ölü toprağı atalım artık....
|