Cevap: Filiz, Avrupa karate şampiyonasında
Sevgili YİĞİDO ARKADAŞLARIM
oğluma vermiş olduğunuz DESTEK ve DUALARINIZ için hepinize SONSUZ SAYGI ve SEVGİLERİMİ SUNUYORUM...ALLAHIM SİZLERDEN RAZI OLSUN...
Müsabakaları ile kısa bir not vereceğim, Gökhan maçların başlamasına 3 gün kalası antremanda sağ ayağını burkmuş vede sonraki süreçte hastanede film çekilmesi ile ayağında çatlak olduğu bana cumartesi sabah kendisiyle tanışma fırsatı bulduğum TÜRK KARATE MİLLİ TAKIMLARI (BAŞ ANTRENÖRÜ ) TEKNİK DİREKTÖRÜ HEMŞERİMİZ YİĞİDO CENGİZ ÇINAR HOCA tarafından bana iletildi ve bu durumunda gökhandan saklandığı bildirildi. Gökhan müsabakalara İĞNE ve ALÇILI BANDAJ ile çıkmıştır, müsabakala esnasında ise sakatlığı hiç engel olmadı kendisine aksine oğlum diye demiyorum harika tekniklerle finale kadar geldi 1000 üzerinde sporcunun katıldığı turnuvada en teknik döğüşen sporculardan biriydi, ama final maçı yaklaşık 4 saat kadar sonra başladı ve o süreç artık çok ağır geldi HEYACAN olsun SAKATLIK olsun elbetteki etkiledi ve AVRUPA 2. OLDU...
MADALYA TÖRENİNDEN sonra ise bana başta DEĞERLİ HOCASI OĞUZ ÖKTEN olmak üzere CENGİZ ÇINAR HOCA ve TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU BAŞKANI ESAT DELİHASAN dedilerki sizleri tebrik ediyoruz bırakın AVRUPA İKİNCİLİĞİNİ bu turnuvaya katılma hakkını elde etmek için önce TÜRKİYE ŞAMPİYONU akabinde ise MİLLİ TAKIM SEÇMESİNDE 1. olmak dahi ANKARADAN ÖTE HİÇ BİR İLE NASİP OLMAMIŞTIR BUNUN MUTLULUĞUNU ve GURURUNU yaşayın SİVAS olarak...