Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay'dan Beklenmedik Gaf
Alt 13.02.2013, 07:36   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Çalımbay'dan Beklenmedik Gaf

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.......Arkadiusz'u aldığımızda da zaten lig başlamıştı. Net bir şekilde seyretmediğimiz bir futbolcuyu böylesine kritik maçlarda oynatmamız yanlış olur. Biraz daha zaman geçecek, henüz Türkçeyi de konuşamıyor. Arkadaşlarını tam anlamıyla tanımıyor. İlerleyen zamanlarda bu eksikliklerini tamamlamasının ardından gereken şansı vereceğiz. Bu maçta arkadaşımızı alıp zor durumda bırakmak istemiyorduk. Herkesin büyük bir beklentisi var. Tam hazır olmadan da ben oynatmak istemiyorum” dedi.
...........
Sivas'ın Sesi
Ortada gaf maf yok. Hoca gayet açık konuşmuş. Sivasspor taraftarının büyük beklentisi olan bir futbolcu daha henüz takımı, ligi tanımadan, buradaki futbola ısınmadan taraftarın önüne atılmaz.

Haydi diyelim ki çıktı oynadı ve son derece yetersiz bir görüntü çizdi. Bu durumda hem kendisi özgüven kaybı yaşayacak, hem de taraftar hocaya ve yönetime saldıracak. Bilmiyor muyuz pusuda bekleyen şamatacıgiller, akifeskgiller, savaş2giller vs anında saldırmak için bekliyor.

Kaldı ki hem Rıza hoca hem Sivasspor kulübü yönetimi kumaşının kalitesine güvenmediği bir futbolcuya 3,5 yıllık imza attırmaz. Bugüne kadar uzun süreli kontrat yaptığımız bir tane kalitesiz futbolcu gösterebilir misiniz?

Hocaya ve yönetime güveniyorum. Elbette vakti geldiğinde çıkıp çatır çatır oynayacak. Ne de olsa önünde 3,5 yıl süre var.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...