Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.02.2013, 21:40   #61
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?SİVASSPOR iyi mücadele etti kasımpaşasporda çok iyi mücadele etti sivasspora yeterince boş alan bırakmadılar buda grosecki ve atıfın yeteri kadar oynayamasını sağladı kasımpaşa çok faullü oynadı çokbasit bi hatadan gol yedik borcan o topu zıt geçmeseydi enkötü berabere kalırdık

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?SİVASSPOR ilkyarıda ve 2. yarıda çok kötü oynamadı çok pas hatası yaptık rakip sürekli sağımızdan geldi orayı iyi tıkayamadık golüde o bölgeden gelen atakdan yedik dalma orayı iyi çalıştırdı ziyayla atıf iyi anlaşamıyor seyleri çarsafa dolanıyor ziyayı hiç bukadar kötü görmedim

Maçın en iyisi kimdi : ?MAÇIN en iyi adamı kaleci isakson dalma uche kalu golü yemeseydi borcanıda ekleyebilirdim

Maçın en kötüsü kimdi : ?ZİYA bukadar kötü görmedim

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?İYİ MAÇ YÖNETTİ rakibin sert futboluna sarısını gösterseydi dahada iyiolurdu

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?GOL yedikten sonra ermanın atıfın çıkarılmasına anlam veremedim son 5 dak kalmış değişiklik yapsan nolur yapmasan nolur erman atıf ters adamlar heran oyunun şeklini değiştirebilecek oyuncular onların yerine uğuru almasına anlam veremedim piech az oynasada çocuk boş adam değil rıza hoca artık takıntılarından vazgecmeli elindeki silahları yedek tutup sivasspora puan kaybettirmemeli
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...