Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı
58. Dakika Şovu diyorum çünkü şimdiye kadar büyük bir organizasyon yapamadık. Ben istiyorum ki her taraftarımız bir parça kağıt kesip maça getirsin ve 58. dakikada savuralım. Sadece grupların organizasyonuyla yetmiyor. Ben bunu tüm stadyumda görmeyi çok istiyorum. Yapabilecek olanlar yorumlarında belirtirse mutlu olurum. Site yöneticilerinde tek ricam bu konuda bana destek olmaları ve konuyu silmemeleri 
|
Bu dakika olayı bizim Ankaragücü ile 6 ve 16 plaka kodlarına istinaden karsılıklı başlattığımız bir olay...Öncesinde böyle bir şey olduğunu ben hatırlamıyorum..Sonra Ts bunun aynısını yaptı ..bu ts bizim timsah showuda aynen olduğu gibi kendi tribününde yaptı..Bahsettiğiniz kağıt atma olayı ts nın 61 dakıkada yaptığı bir olay...Uzun lafın kısası şunu söyleyeceğim fikir her ne olursa olsun mükemmelde olsa basitte olsa fikirdir..Hepsine saygı duyarım..En azından tribünde bir oluşum başlatma arzusundasınız..Ama şahsi kanaatim bu dakika olayları çoğaldıkça basitleşiyor Başka bir takımın yaptığından farklı bir şey yapmalı...İnsanları düşündürmeli.....Benim fikrim ufak bir örnek illaki dakikalarda bir oluşum hareket yapılacaksa 58 i simgeleyen 5. ve 8. dakikalarda iki farklı koldan iki farklı temsil ile Sivası Sivassporu anımsatan bir şey yapılabilir..Ki bu yapılırsa hemen hemen herkez bu farklı olaya ilginç ve güzel yorumu getirecek öte yandan başka takımların taraftarların yaptıkları ama size özgü bir kavram kazanılmış olcak..Hiç kimse Sivas bizim yaptığımızı yaptı diyemeyecek aksine vay be !! biz bunu nasıl düşünemedik gibi bir yorum peydah olabilir beyinlerinde..Evet 5 ve 8 dakikalar 58 i simgeleyecek..Ama unutulmamalıdırki tribündeki show kalabalık grupla olur...Şimdi arkadaşlar bunun üzerinde fikrimize yardımcı olurlar ise sevinirim...