Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu siteden Resulsivasspor5 nicli arkadasimimiz mini sohbetde öyle güzel bir konuya parmak basmiski ,bu konu nedense unutulmus gibi geldi bana.
Bu arkadas diyorki:Piech oyuna girdikten sonra,Grosicki cok degisti diyor.Bu cok dogru bir tesbit.Grosicki´nin attigi top milimetrelikti.Kim bana söyliyebilir en son Grosicki böayle bir orta yapti ceza alani icerisine?Kimse hatirliyamaz cünki üstün körü yapiyor.Piech Polonya´dan hazir geldi,fakat Riza hoca Erman´i kenarda oturturabilirse Piec ilk onbirde olacak.
Simdi Erman´i inceliyelim.Tüm kornerlerde topun basinda,her serbest vurusta topun arkasinda ,birde eliyle isaret eder ben atacagim diye.
Erman yüz tane serbest vurustan atiyorum bir ,ikisini gol yapar.Bunun icinde egoist olmamasi gerekir.
Bence takimin gelecegi icin Erman ilk onbirde sahaya cikmamali.Biraz dinlendirilmeli.Eneramo ve Piech cift santrafor olarak oynatilmali.
Grosicki -Piech beraberligi Kasimpasa macinda güzel sinyaller vermistir.
Taraftar bu ikiliyi sahada görmek istiyor.Hoca hala Erman´da israr ederse vede Sivasspor yenilirse o zaman aklimiza baska seyler gelebilir...Nede olsa hoca Besiktas´a yakinligiyla biliniyor.....
|