Cevap: Rıza Hocaya sahip çıkalım
Programın tamamını takip ettim Rıza hocamız birçok konuya güzel ve net cevaplar verdiği gibi bazı sorulara da -bu ne biçim soru? demesi bana biraz enteresan geldi...
Rıza hocayı programın başlarında çok gergin gördüm. Kaybedilmemesi gereken maçlar ve hakem hataları hocamızı da bir hayli yıpratmış olmalı ki hocamızda artık yeter deme noktasına gelmiş.
Uğur konusundaki yaklaşımları yine mesafeliydi. Uğur hatasını anlamış yapmamam gereken bir hareketti demiş ama yapmamam gerekle olmuyor yapmayacaksın Uğurcuğum...
Rıza hocamıza kızıyor eleştiriyorsak bu kişiliğine değil yapılan yanlışlarınadır. Hocamız her eleştiriye açığım diyor ama eleştirilere net cevap vermekten hep kaçınıyor net cevapları yokmu var transferde istediğimiz oyuncuların hiç birini alamadık Piech hiç gündemimizde yoktu mecburen aldık demeye getirmesi de ayrı bir konu.
Piech'i kupa maçında ilk 11'de oynatmayı düşünüyor bakalım nasıl bir performans sergileyecek hep beraber göreceğiz..
Grosicki ile sorun olmaması olayı tatlıya bağlaması da bana göre yapılması gerekendi sağolsun hocamız onuda yapmış zaten ..Sivassporun başına bir iş geldiğinde (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan, Hayrettin ve Ziya olur, demesi gayet güzel de bir hoca olarak değil bir Sivaslı olarak takımın başına bir iş geldiğinde bu üzüntüyü tüm Sivas ve Sivasspor sevdalıları yaşar.
Hocamız artık Sivasspora yapılan bazı hataları yüksek sesle gündeme getirmenin zamanının geldiğinin farkında, bu ve benzeri sert açıklamalar karşısında ceza alırsınız denmesi üzerine Sivasspor'un haklarını korumak için verilecek her cezaya razıyım bir yıl cezada verseler umurumda değil demesi bence geceye damgasını vurmuştur.
|