Tekil Mesaj Gösterimi
Mağlubiyeti Haketmedik
Alt 03.03.2013, 18:34   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Mağlubiyeti Haketmedik

Çalımbay: Mağlubiyeti hak eden bir futbol oynamadık.

Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Bursaspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da mağlubiyeti hak eden bir futbol oynamadık." dedi.

Perşembe günü oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra bugünkü mücadelenin daha önemli olduğunu da belirten Çalımbay, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Puanlar almamız gerekiyordu. İyi başladık. Penaltıya bir şey demiyorum, buna kızmıyorum. Benim kızdığım Beşiktaş maçında net penaltımız verilmezken burada küçük bir dokunmayla penaltı verildi. Üzüldüğümüz bu oldu. İki takım da galibiyete oynadı. Bizim de net pozisyonlarımız oldu ama atamadık.

Bizim bir hatamızla Bursaspor golü buldu. Riske girdik ve Bursaspor daha çok pozisyon bulmaya başladı. Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da mağlubiyeti hak eden bir futbol oynamadık. Yapacak bir şey yok. Daha kaybedilmiş bir şey yok. Puanları telafi etmek için elimizden geleni yapacağız."

GROSİCKİ: DURUM İÇ AÇICI DEĞİL

Sivassporlu oyuncu Kamil Grosicki, ilginç bir maç oynadıklarını belirterek, "Biz daha iyi oynadık ama talihsiz bir gol yedik. 3 maçtır aldığımız mağlubiyetlere çok üzüldüm. Durum hiç iç açıcı değil bizim açımızdan. Ayağıma darbe aldım ama çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum." diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...