Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İlk Hedefimiz Lig
Alt 07.03.2013, 08:56   #38
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İlk Hedefimiz Lig

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim senin halen Rıza Çalımbay olma şüphelerimden kurtulamıyorum. Bir insan hata yapar, hatasını ancak kendisi savunur. Sen yapılan hatanın nesini böyle şiddetle savunuyorsun anlamıyorum.

Takım gol atamadıkça kazanamaz. Bunun içinde takıma 2 tane solbek lazım değildi. Forvet olması lazımdı. O zaman ne yapacaktı(n) GROSİCKİ'nin yerine PİECH'i oyuna alıp, ERMAN KILIÇ'ı sol kanata, PİECHİ'i ortanın ilerisine gol bölgesine koyacaktı(n). (oradaki n'ye dikkat )

Bunu yapmak için akıl dolu olmaya gerek yok. Bak ben bile kıt aklımla düşünebiliyorum. Ziya sol kanadı otobana çevirdide ne oldu, gol ve vuruş tecrübesi varmı ki?.. 2 pozisyonu da harcadı gitti.

.
Ortada bir hata olsa kabul edilir, ancak 2 tane sol bekle oynadık yada Grosiçki çıktı onun yerine onun mevkisine Hayrettin girdi gibi saçma yorum yapanlara itiraz ediyorum, Ziya sol açık oynadı gayet te iyi oynadı, 2 tane pozisyonu kaçırdı ama kaçırdıysa bunun suçunu hocaya atmak doğru mu?

Bir önceki yorumunda yazmışsın Bülent Uygun takımdan ayrılmasına çok üzülmüştüm diye, hatası olmadığı halde Rıza hocaya bu kadar yüklenmenizin sebebi de belli oldu, içinizde hala Bülent Uygun kalmış ve yıllar geçmesine rağmen onun yerine oturan hiçbir hocayı kabullenemiyorsunuz.

Bursa maçında verilmeyen golümüzü neden konuşmuyorsunuz? Hoca hatalıysa nasıl gol attık? Size göre o da ofsayttır ki spor yorumcuları ofsayt değil buz gibi gol diyorlar.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla