Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Kabullenemiyoruz doğru, senin dediğin diğer hocalar ne başarı sağlamışlar? O dediğin hoca ile 2 sene üst üste şampiyonluğu kovalayan, toplam 68 haftada 22 hafta liderlikte kalan bir takım yaratılmış ve başarı sağlanmış, bütün Avrupa YİĞİDO adını öğrenmişti.
Sonra gelen her hocanın en iyi başarısı 15. olarak küme de kalmayı sağlamak oldu. Şimdi ki kaos ortamı ve belirsizlik, yaşananlar, başarıysa başka lafım yok.
"Ortada bir hata olsa" demişsin. Sen hangi gözle maç seyrediyorsun veya oynanan futbolu, alınan neticeyi hangi akıl süzgecine göre değerlendiriyorsun, oyuncu seçimlerini nasıl yorumluyorsun onu da anlamak mümkün değil. Anlamaya çalışmakta istemiyoruz. "Hata yapan bir insan, kendi hatasını görmez ve kabullenmez" diyorum tekrar.
.
|
Bülent Hoca başarılı diyorsun ama ben de diyorum ki Bülent Hoca, maalesef kendisine emanet edilen takımı taktik dahi değiştirmeden idare etti, çünkü teknik direktörlük kursu dahi almamıştı, sonra takımın iskeletini bozdu para hırsı uğruna, takımı darmadağan etti ve yeni takıma göre de bir taktik bulamadı ve istifa edip kaçtı, çünkü onun bildiği tek taktik vardı o da Lorant'ın kurduğu sıkı defans anlayışına dayalı bir futboldu. Tecrübeli bir hoca olsa Sivas'ı dağıtıp kaçtığı sene yeni bir taktik üretebilirdi ama bunu başaramadı, Bülent Uygun boğazına kadar lekelerle dolu ve Sivas'ı para uğruna harcayan birisidir, Rıza Hoca'nın tırnağı dahi olamaz.